Alla inlägg under april 2010

Av Johanna Ahleborn - 29 april 2010 13:13

  

Har vart sjuk ett par dagar nu, och det är så tråkigt att bara vara hemma så man får hitta på saker som inte kräver så mycket energi. Satt och kollade igenom massa gamla kort om man kan ju inte låta bli att bli nostalgisk när man ser kort från förr. Kortet ovan är taget i mormor och morfars trädgård, underbart "smultronställe" med mycket minnen. Tillbringat många dagar där, men tyvärr bor de inte kvar där nu... Vi älskade dessa kjolar med karameller på (tror att mamma sytt dem va, vad tror du Sofie?). Jag var överlycklig över att ha likadan outfit som syster. Men det kom en tid då hon inte tyckte att det var lika roligt som jag.. Så då började jag smyga in till hennes rum och sno hennes kläder i stället.. Jag var nog en snäll lillasyster.... Hmmm... Sorry sis hoppas att jag väger upp det nu med allt bra jag gör:-)


Förresten lägg märke till mina vältränade armar, haha.. Lika vältränad nu som då:-)

Av Johanna Ahleborn - 29 april 2010 01:35

Det stod en vinflaska utanför dörren... :-)

Av Johanna Ahleborn - 18 april 2010 15:11

Nu är det redan söndag! Helgerna går alldeles för fort! Men det har vart en bra helg, lugn och skön med god mat och trevligt sällskap. Idag har jag vart hos Amalia och hälsat på hennes lilla Alida. Hur söt som helst! Så liten, kom inte ihåg att Enya vart så liten men det har hon ju. Alida var trött och sov hela tiden jag var där, men vaknade till en gång och kollade lite. Det var jättetrevligt att träffa de båda, vi kom fram till att det var ett bra tag sen vi sågs sist, Amalia och jag alltså... Det får inte dröja lika länge tills nästa gång!

 Har käkat blodpudding precis (äntligen lärt mig att äta det, tack vare jobbet) Nu bär det av mot friskis, känns riktigt skönt att man är igång med träningen!

Av Johanna Ahleborn - 16 april 2010 16:09

Äntligen! Nu tänker jag njuta ev en förhoppningsvis underbar helg! Hoppas ni också gör det!  

Av Johanna Ahleborn - 11 april 2010 17:40

   Jag har fått dille på blodgrape...Brukar aldrig ha dille på nåt spec, snarare flera saker isf:-) Äter det väldigt ofta nu och riktigt gott e det! Speciellt nypressad! Finns inget bättre just nu:-) En och en halv grapefrukt blir lagom ett glas juice. Yummy!

Av Johanna Ahleborn - 8 april 2010 22:06

Idag var jag på stan en sväng, och när jag åker ner för rulltrapporna hör jag en mansröst som säger; "Nä, min son, inte ska du ha en väska. Killar som har väska är homsexuella förstår du." Jag kollar upp och får se en kille i 30-årsåldern med sin 2-3årige son. Herregud, kan man säga så till ett så litet barn? Vad får det barnet för syn på vårt samhälle då?

Stackars barn som har en pappa som säger så, och stackars pappan som är så dum och inte förstår bättre! Är det bara jag som tycker att det var en konstig och onödig kommentar?!


Nu ska jag upp om några timmar så snart får det bli sängen. Ska öppna på jobbet imorgon, men det kan det vara värt att göra när man slutar halv 12 en fredag:-)

Av Johanna Ahleborn - 7 april 2010 22:40

Välkommen till världen Vilma och Alida! Tänk att mina kompisar fick barn på samma dag, med bara några timmars mellanrum:-) Ser fram emot att träffa er snart! Nu får Melvin fullt upp me massa tjejer i gänget:-)


På tal om annat så har jag precis insett att jag kommer ha grym träningsvärk imorgon, riktigt hårt pass på gymet, då jag gav allt. Kände att jag hade hur mycket energi som helst! Men "glömde" stretcha så jag får skylla mig själv imorrn. Hoppas jag kan sitta imorrn iaf, eftersom jag sitter så mycket ner på jobbet, NOT! Har vart fullt ös de här dagarna.. Men snart är det fredag och jag längtar sååå mycket till helgen!!! Ta det lugnt, mysa, fika, kolla fotboll, umgås, fixa och dona och kanske grilla lite om det blir fint väder!? Det hoppas vi på!


Sov gott!

Av Johanna Ahleborn - 2 april 2010 09:35

Funderar förresten på att lösenordsskydda min blogg snart. Så ni som vill följa den kan ju skicka iväg ett mail till mig (johanna_ahleborn@hotmail.com) så skickar jag lösenordet! Det är kul att se hur många som läser den också, blir ju inte att man bloggar så ofta som man skulle vilja... puss och kram

Ovido - Quiz & Flashcards